Back to All Events

Oktoberfest!


Børst støvet av lederhosene og dirndlen! Vi drar i gang Oktoberfest! Vossakjøt serverer deilige pølser, Handverksbryggeriet og Voss Fellesbryggeri serverer mye godt i glasset og det blir mengder av sauerkraut! Vossabakst står selvsagt for deilige pretzels!

Dørene åpner klokken 20.00. Vi serverer festmiddag i Magdalene klokken 20.30-21.30. På menyen står det schweinshaxe, sauerkraut og potetstappe med bacon i - fantastisk godt! NB- begrenset plass på denne - bestill i dag via Voss Kulturhus.

Inngangen koster 100,- og da får man med to bonger som kan brukes på mat og drikke. Dette må gjøres før klokken 23 - da stenger nemlig dørene.

Vi har to band som skal stå for underholdningen - de famøse bandet til Guttene- Tron Jensen og Tommy Sulen. Det finnes ikke en Oktoberfest de ikke spiller ompa ompaen sin og drar i gang publikum!

I tillegg kommer Baljelauget - Baljelauget hadde release party for den nye platen sin i begynnelsen av september - vi kan forvente deilige toner; dansefoten klarer garantert ikke å stå i ro!

Det vil bli mulighet til å smake på diverse øl frem til klokken 23. Etter dette serverer vi øl i hele enheter. Det vil også være mulig å kjøpe seidler på 1liter med innhold - hva er vel Oktoberfest uten store seidler? Denne kan dere ta med hjem etter endt fest!

Innimellom band og i pausene kjører vi konkurranser. Vi skal konkurrere om å spise mest mulig pølser på 5 minutt og seidelholding.

Kommer det nok gjester i kostymer - så skal vi selvsagt kåre Oktoberfestens Prinsesse, og Oktoberfestens beste bart!

Billetter via http://vosskulturhus.no/program/

Løp og kjøp - dette er årets happening på Fleischer`s - ta med deg venner og kollegaer og kom!

Selvsagt har vi gode priser på hotellrom også om dette er ønskelig. Ta kontakt med booking@fleischers.no 

Se og lik eventet: https://www.facebook.com/vossevent

 

 

Earlier Event: October 14
Stand-up på Fleischer`s med Dag Sørås!
Later Event: February 9
Premierefest Fifty Shades- Freed